Renacris Trans

Transport rutier

Local, național și internațional

Conectăm Europa. Camioanele gestionate de către noi traversează o arie geografică extinsă, rutele cele mai frecvente fiind Ungaria, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Marea Britanie, Grecia, dar livrăm și în țările tranzitate, Austria, Italia, Slovacia, Cehia, Polonia, Be-Ne-Lux.

Serviciile noastre

Transport aerian
Transport maritim
Transport feroviar
Depozitare
Ambalare
Solutie logistica
Asigurare marfa
Ai nevoie de ajutor?

Scrie-ne un mesaj sau sună la numărul de contact. Unul dintre noi îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Despre Transportul Rutier

Transportul rutier de marfă este un domeniu care s-a dezvoltat în timp și a crescut exponențial, o data cu cerințele pieței.

Dacă în trecutul nu foarte îndepărtat șoferii porneau din punctul de încărcare cu o adresă, o hartă întinsă pe volan și marfa în remorcă, cu speranța că totul va ajunge intact la descărcare. Acum vedem totul in timp real.Mașinile au sistem de urmărire GPS și toate sistemele necesare pentru confortul șoferului și siguranța lui și a încărcăturii. Documentele se primesc în momentul imediat următor descărcării. Putem fi în contact direct cu șoferul la orice oră, 24h din 24h.

Marfa transportată poate fi de orice natură. Marfă generală, paletizată; produse congelate sau proaspete, livrate direct din fabrică pe raftul magazinelor de retail; produse voluminoase, agabaritice; produse sensibile din domeniul farma sau beauty;  piese din domeniul automotive, piese electronice sensibile; produse agricole; s.a.

Câte solicitări, tot atâtea opțiuni de transport!

Transport rutier
Transport rutier

Beneficii

Transportul rutier este cea mai preferată modalitate de a trimite bunuri către orice destinație. Beneficiile și avantajele prezente sunt legate de preț, timp de livrare, fiabilitate și flexibilitate.

FAQ

Întrebări frecvente

Pentru lămurirea oricărei întrebări, suntem mereu disponibili pentru clarificarea acesteia. Ne puteți contacta prin mesaj direct aici, telefon sau e-mail.

Ai întrebari?

Poate ne-a scăpat ceva și nu ai găsit răspunsul pe site? Scrie-ne un mesaj sau sună la numarul de contact!

Dacă nu ai găsit raspunsul pe site, la orice nelămurire sau întrebare, suntem disponibili pe telefon sau e-mail.

Compania noastra operează doar plăți prin transfer bancar în contul curent, deschis in Euro și Ron.

Comanda de transport se primește în cel mai scurt timp, de la discutarea tuturor detaliilor legate de transport.

Politică de confidenţialitate

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: